Hoofdmenu

De persoonlijke aanpak in leasen.

Volvo is meer dan een unieke en comfortabele auto met klasse. Ook bij alles rondom uw Volvo is sprake van de betrouwbaarheid en de veiligheid die u van Volvo bent gewend. Zoals onze leaseproducten; goed geregeld en afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Bedrijfszeker, persoonlijk en betrouwbaar. Net als uw Volvo.

Volvo Car Lease begrijpt heel goed dat u van Volvo niet alleen extra rijplezier verwacht maar ook extra flexibiliteit bij de invulling van uw leasecontract. Terecht. U rijdt niet voor niets Volvo. Volvo Car Lease is uw one-stop-shopping leasepartner. Service, gemak en flexibiliteit standaard in uw leaseconstructie.

Om u alvast een idee te geven hoeveel vormen van leasen er mogelijk zijn, hebben wij de meest gangbare leasevormen hieronder voor u op een rij gezet. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden in uw situatie zijn om een leasepakket op maat samen te stellen.

Full Operational Lease

Alle diensten van Volvo Car Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen. Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving en rente, reparatie, onderhoud, banden, een vervangende auto, assurantie, Volvo Assistance en belastingen: bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag. Binnen ons programma kunt u kiezen uit diverse varianten: Flexi Lease, Eigen Investeringslease, Occasion Lease en Short Term Lease.

Netto Operational Lease

Bij deze leasevorm is uw maandelijkse leasetarief natuurlijk lager dan bij bijvoorbeeld Full Operational Lease. De leasekosten kunt u gemakkelijk budgetteren, omdat het maandbedrag en de looptijd vastliggen. Bovendien komt uw Volvo niet op uw balans te staan maar op die van Volvo Car Lease, waardoor u geen restwaarde risico loopt. Uw kredietruimte wordt bovendien niet aangetast, omdat u geen bedrijfskapitaal hoeft te investeren.

Private Lease

Met de leasevorm Private Lease, is het mogelijk voor particulieren om een Volvo te leasen. Als particulier heeft u hiermee de ultieme gelegenheid om voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo V40 te rijden. Zonder dat u een investering hoeft te doen. Want de leaseprijs is inclusief verzekering, afschrijving, houderschapsbelasting, onderhoud, reparatie, banden, BTW en afleverkosten. Met Private Lease kiest u voor duidelijkheid.

Financial Lease

Bij Financial Lease financiert u het hele aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). Anders dan bij Full Operational lease zorgt u bij deze leasevorm zelf voor onderhoud, verzekering enzovoort en draagt u zelf het restwaarde risico. De maandtermijn en looptijd worden afgestemd op uw wensen, en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Daarna wordt u volledig eigenaar van uw Volvo.

VRAAG EEN OFFERTE AAN