Hoofdmenu

Werkplaats

 
Service En Reparatie Van Automobielen, kortom Serva.
 
Het is niet voor niets dat de letter S uit onze naam staat voor Service.
 
Uw mobiliteit staat bij onze service afdeling op de hoogste plaats. Of u nu een splinternieuwe Volvo XC90 rijdt, of een 20 jaar oude 850, voor ons maakt dat geen onderscheid. Wij doen ons uiterste best om u zo veilig en comfortabel mogelijk te laten rijden.
 
Ons team van ervaren monteurs is hiervoor continu in bijscholing, zowel intern als extern. Wij streven ernaar ons kennispeil op 100% te houden, om zo elke voorkomende reparatie en elke onderhoudsbeurt zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren.
 
Vaak wordt gedacht dat de dealer duurder is dan het universele autobedrijf. Dat dit niet zo is, bewijst een onderzoek van de TÜV, wat in opdracht van de Bovag is uitgevoerd. Wij raden u aan om dit artikel eens te lezen. U vind het betreffende artikel hier.
 
De reguliere onderhoudsbeurt aan uw auto voeren wij uit volgens het Service 2.0 principe. Dat is de service die u al van ons gewend was, maar dan nét even een stukje extra. Denk hierbij aan een software update voor een groot deel van het computersysteem in uw auto, het wassen van uw auto, en de haal- en brengservice.
 
Gaat het onverhoopt toch een keer mis, en staat u met pech? Dan is er Volvo Assistance, de wegenhulp van Volvo. Wij melden onze klanten na een servicebeurt gratis aan voor Volvo Assistance,
waardoor u in heel Europa zorgeloos kunt rijden, met de zekerheid van hulp als dat nodig is.
 
In overleg met u kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren terwijl u wacht. Onze showrooms zijn voorzien van comfortabele wachtruimtes, voorzien van gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten en stroomvoorziening.
Uiteraard kunnen wij u ook vervangende vervoer bieden, kunnen wij u wegbrengen, of staat er een leenfiets voor u klaar.
 
Wij beschikken ook over een online werkplaatsreceptie. Hier kunt u 7 dagen per week, en 24 uur per dag terecht voor het maken van een afspraak. Uw service adviseur zal de afspraak zo snel mogelijk naar u bevestigen. U vind onze online werkplaatsreceptie hier.