Hoofdmenu

onderhoud bij serva is verrassend voordelig!

Vaak wordt gedacht dat onderhoud bij de officiële Volvo dealer duur is. In de praktijk blijkt dit niet zo te zijn!
Voor alle Volvo's vanaf modeljaar 2001 heeft Volvo vaste prijzen voor de onderhoudsbeurten. Rijdt u weinig kilometers? Dan is de Serva Basisbeurt wellicht interessant.

Bent u benieuwd wat een onderhoudsbeurt voor uw Volvo kost, zodat u niet voor verrassingen komt te staan?
Klik op deze link, voer uw kenteken of type in, en overtuig u zelf dat onderhoud bij de dealer echt niet duur hoeft te zijn!

 

GRATIS VOLVO ASSISTANCE

 
Volvo Assistance is niet alleen bedoeld om u bij pech weer snel mobiel te maken. Het is ook een oplossing voor menselijke fouten, zoals bijvoorbeeld verkeerde brandstof tanken of de sleutels in de auto sluiten.

Indien wij een mechanisch probleem echter niet meteen kunnen repareren (bij u thuis of onderweg), stellen wij u naar keuze gedurende 3 dagen vervangend vervoer of gratis hotelverblijf ter beschikking.
 
Serva biedt u deze service gratis aan, mits voorgeschreven fabrieksonderhoud wordt uitgevoerd door de officiële Volvo dealer. Bovendien is uw Volvo altijd gedekt, wie er ook mee rijdt.
 
Voor meer informatie over Volvo Assistance klikt u hier
 

GRATIS APK

 

Wanneer uw Volvo bij ons in onderhoud is, bieden wij u een gratis APK keuring aan als beloning van uw loyaliteit.

 
De enige kosten die wij in rekening brengen zijn de APK afmeldkosten, en de verplichte viergastest voor benzinemotoren, of de verplichte roetmeting of EOBD diagnose voor dieselmotoren.
 
Tip: Plan uw afspraak online in!