Hoofdmenu

Volvo Private Lease: premium rijden voor aantrekkelijke tarieven

Volvo V40 T2 al vanaf € 369 per maand

 

Een Volvo privé leasen? Dat kan nu ook via Volvo Private Lease. Een zorgeloze en financieel zeer aantrekkelijke optie, want daarmee rijd je al voor slechts 369 euro per maand in een Volvo V40 T2. Een uiterst bescheiden bedrag voor een premium auto, een Volvo, met een complete uitrusting.

 

Volvo biedt de V40 T2 aan voor het lage maandbedrag van 369 euro (48 maanden, 10.000 km/jaar). Het maakt Volvo Private Lease een aantrekkelijk alternatief voor particulieren, kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe premium auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen. Bovendien is Volvo Private Lease bijzonder flexibel, want je kunt zelf de looptijd van het leasecontract bepalen.

 

Zorgeloos rijden

Met Volvo Private Lease zijn alle zorgen en kosten van het bezit van een eigen auto van de baan en profiteert de rijder van de zekerheid en veiligheid die Volvo biedt. De V40 T2 heeft een complete uitrusting, met onder meer airconditioning, elektrische ramen voor en achter, en het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety, dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur.

 

Volvo Private Lease biedt u de keuze uit meerdere uitvoeringen van de Volvo V40:

 

   

V40 T2 Nordic

Vanaf €369,- per maand rijdt u  de Volvo V40 T2 Nordic, een
bijzonder complete auto welke is voorzien van o.a. lichtmetalen velgen.

Volvo V40 T2 Nordic+

Vanaf €399,- per maand rijdt u de Volvo V40 T2 Nordic+, de meest
complete uitvoering. Standaard voorzien van o.a. Sensus navigatie,
Full Led koplampen, Bluetooth en parkeersensoren.

Volvo V40 Cross Country T3 Nordic+

Vanaf €449,- per maand rijdt u de Volvo V40 Cross Country met de
krachtige T3 motor. Geniet van de verhoogde rijhoogte en de robuuste
uitstraling, en alle luxe van het Nordic+ pakket.

 

Keurmerk Private Lease

Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen ‘veilig, verantwoord en vertrouwd’. Consumenten die via Volvo Private Lease een private lease-contract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.

Waarom is prive leasen zo aantrekkelijk?

Privé leasen van een Volvo biedt u tal van voordelen. U heeft verder geen investeringen, zorgeloos privé rijden met alle zekerheden van Volvo, inclusief:

- Houderschapsbelasting
- Reparatie, onderhoud en banden
- Verzekering, WA met eigen risico van € 0,- + Casco met eigen risico van € 300,-
- Personen ongevallen inzittende verzekering A5
- Rechtsbijstandverzekering
- Vervangend vervoer na 48 uur
- Afleverkosten en afleverpakket. 
- Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

U hoeft alleen nog maar zelf te tanken!

 

Wilt u meer weten over Volvo Private Lease? Klik dan hier.