Hoofdmenu

Volvo Premium pakket

Volvo Assistance biedt u een uitgebreide mobiliteitsgarantie, die u de zorgen uit handen neemt als u eens een keer met pech komt te staan.  U heeft recht op een vervangende auto voor maximaal 3 werkdagen, als uw Volvo niet dezelfde werkdag te repareren is. Toch kunnen 3 werkdagen te kort zijn. Stel, u staat net aan het begin van uw vakantie. In dat geval kunt u met de uitbreiding Premium op uw reguliere Volvo Assistance maximaal 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto, waarmee u per dag 100 kilometer vrij mag rijden. Dit geldt niet alleen bij pech onderweg, maar ook bij diefstal van uw Volvo of bij een ongeval. De enige voorwaarde is dat u recht moet hebben op Volvo Assistance, dat u gratis wordt verstrekt als uw Volvo in onderhoud is bij de officiële Volvo-dealer.

Nu  slechts € 40,00 per jaar

Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag of u kunt zich ook per trein, eerste klas, naar uw bestemming laten vervoeren. Duurt deze reis langer dan 6 uur, dan kunt u met alle inzittenden van uw Volvo met een Business Class ticket naar huis vliegen. Uw bagage is meeverzekerd voor een totaalbedrag van € 500 voor het voltallige reisgezelschap.

Kortom, Premium Assistance is erop gericht u in alle opzichten een voorkeursbehandeling te geven. U rijdt immers Volvo!

Indien u Premium Assistance nu bestelt ontvangt u binnen 15 werkdagen een brief met uw nieuwe Volvo Card.

De looptijd van het Premium Pakket is gelijk aan die van Volvo Assistance.

Let op: Het Premium Pakket wordt afgesloten tot aan de expiratiedatum van uw Volvo Card. U betaalt minimaal € 20,00  indien de looptijd korter is dan 6 maanden

Log hier in om uw premium pakket aan te vragen